22:28 - 1403/10/19

اجتماعی

ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۴ | آغاز ثبت نام قطعی متقاضیان حج تمتع ۱۴۰۴ از فردا

حج تمتع یکی از اعمال به شدت پر طرفدار در بین مردم میباشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، حج تمتع یکی از اعمالی است که به شدت برای افراد پیشنهاد داده است. مردم زیادی بعد از زمان طولانی که حج تمتع سایتش بسته بود اینک در حال ثبت نام هستند. حج تمتع برای افراد به شدت دوست داشتنی واقع شده است. و مردم بهتر است آن را انجام بدهند. حج تمتع در هر زمانی قابل رفتن است. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

ثبت نام قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ از این تاریخ شروع می‌شود

کاوه شیرزادی اظهار کرد: کسانی که در سامانه my.haj.ir پیش ثبت نام کردند از روز پنجشنبه رأس ساعت ۱۰ صبح می‌توانند با مراجعه به سامانه، دفتر زیارتی و مدیر کاروان خود را انتخاب کنند تا ثبت نام آنها قطعی شود.

حج تمتع

حج تمتع

وی بیان کرد: بعد از ثبت نام افراد می‌توانند مدارک خود را ظرف مدت ۴۸ ساعت بعد به دفتر زیارتی ببرند در غیر این صورت از فرایند ثبت نام حذف می‌شوند.

مدیرکل حج و زیارت استان کردستان عنوان کرد: ثبت نام کنندگان قطعی تا یک هفته بعد هم فرصت دارند نسبت به واریز باقی مانده هزینه حج خود اقدام کنند و اگر چنانچه بعد از ۴۸ ساعت به دفتر زیارتی مراجعه نکنند سیستم به طور خودکار آنها را حذف می‌کند و افراد دیگر را جایگزین می‌کند.

شیرزادی بیان کرد: درصد قابل افزایشی نسبت به سال قبل هم در ظرفیت استان افزایش داشتیم و کسانی که در ماه‌های گذشته کار پیش ثبت نام را انجام دادند در اولویت اعزام هستند و جاماندگان ۹۹ که پول واریز کردند اما به دلایلی یا با توجه به بحث کرونا نتوانستند اعزام شوند در اولویت ثبت نام و اعزام هستند.

وی گفت: ما روز گذشته دفتر زیارتی جدیدی هم در مریوان به دلیل تسهیل همین بحث اعزام‌ها افتتاح کردیم تا زائرین بتوانند کار ثبت نام را در آنجا انجام دهند.

شیرزادی افزود: در سراسر استان دفاتر زیارتی ما دایر است و خدمت رسانی به زائرین دارند و اگر افراد کار ثبت نام هم نتوانستند انجام دهند، می‌توانند با مراجعه به این دفاتر کار ثبت نام خود را انجام دهند./اقتصاد آنلاین

آغاز ثبت‌نام قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ در گلستان

مدیر حج و زیارت گلستان گفت: ثبت‌نام قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ از فردا چهارشنبه ۱۹ دی در گلستان آغاز می‌شود.

سیدعلی میرقاسم‌پور عصر امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: متقاضیان حج تمتع ابتدا با ورود به سامانه My.haj نسبت به انتخاب و ثبت نام در یکی از کاروان‌های محل سکونت خود اقدام کنند و پس از آن تا ۴۸ ساعت فرصت خواهند داشت تا با مراجعه به کاروان، سایر مراحل ثبت نام مانند تحویل مدارک، انجام معاینات و اخذ تاییدیه پزشکی را پیگیری کنند.

وی افزود: متقاضیان تشرف حج تمتع در زمان پیش ثبت نام ۱۵۰ میلیون تومان که ۶۰ تا ۷۰ درصد هزینه بود را پرداخت کرده اند و الباقی پس از اعلام قطعی از سوی سازمان حج و زیارت پرداخت خواهد شد.

مدیر حج و زیارت گلستان بیان کرد: در موسم حج سال آینده تاکنون سهمیه استان گلستان ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است که ۱۰۰ درصد پیش ثبت نام در کاروان‌های مختلف انجام شده و ظرفیت کامل است.

میرقاسم پورگفت: اعزام‌های حج تمتع از نیمه دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ آغاز خواهد شد. داشتن اصل فیش ودیعه گذاری، گذرنامه معتبر، کارت ملی و یک قطعه عکس در زمان ثبت نام الزامی است./ایسنا

اندیشه معاصر

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط