اجتماعی
تهیه فلافل در خانه | چگونه در خانه فلافل ترد درست کنیم؟
فلافل چگونه درست میشود؟ / نحوه درست کردن فلافل

اجتماعی
فلافل چگونه درست میشود؟ / نحوه درست کردن فلافل
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، فلافل یه غذای خوشمزه با طعم خاص و عالیه که به جنوب ایران مربوط میشه. این غذا با نخود خیس خورده آماده میشه و اگر اون رو با رعایت فوت و فن هاش درست کنید یه شام فوق العاده و ارزان قیمت خواهید داشت.
فلافل به همراه کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی و نان باگت تازه میشه یه ساندویچ خوشمزه که هر کسی رو راضی میکنه. ما در این مطلب طرز تهیه یه فلافل خوشمزه با یه دستور عالی رو بهتون آموزش میدیم که نباید از دستش بدید. تا پایان همراه ما باشید و در اولین فرصت فلافل رو طبق این روش درست کنید.
تهیه فلافل در خانه | چگونه در خانه فلافل ترد درست کنیم؟
نخود خام ۲ لیوان
پیاز متوسط ۲ عدد
سیر ۲ حبه
آرد یک چهارم لیوان
تخم مرغ یک عدد
جعفری ساتوری شده نصف لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه فلافل
مرحله اول
برای درست کردن فلافل ترد و خوشمزه، باید نخود رو از حداقل ۲۴ ساعت قبل بشویید و با مقداری آب خیس کنید. در این مدت چند بار آب نخودها رو عوض کنید.
مرحله دوم
بعد از گذشت این مدت زمان، نخودها رو بشویید و آبکش کنید. سپس در دستگاه غذاساز به همراه پیاز و سیر کاملا پوره کنید. بعد از اینکه نخود و پیاز کاملا له شدن، اون ها رو داخل یک ظرف بریزید و با نمک، ادویه ها و تخم مرغ مخلوط کنید.
مرحله سوم
بعد از اینکه تخم مرغ و ادویه ها کاملا با نخود یکدست و مخلوط شد، جعفری خرد شده و آرد رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب و منسجم بشن.
مرحله چهارم
از مواد فلافل به اندازه یک نارنگی کوچیک بردارید و داخل دستتون گرد کنید. همه مواد رو به همین شکل آماده کنید و داخل یک دیس بچینید.
مرحله پنجم
داخل یک قابلمه نسبتا کوچیک مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید و زمان بدید تا کاملا داغ بشه. سپس فلافل ها رو بع آرومی داخل روغن بذارید و زمان بدید کاملا سرخ بشن. فلافل ها رو بچرخونید تا همه قسمت هاشون یکنواخت سرخ بشن.
مرحله ششم
بعد از اینکه تمام فلافل ها سرخ شدن اون ها رو داخل یک قابلمه ریخته و درش رو ببندید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بمونه تا فلافل ها خیلی خشک نشن.
مرحله هفتم
در نهایت فلافل های ترد و خوشمزه رو در ظرف مورد نظرتون بچینید و همراه با نون تازه، خیارشور، کاهو، گوجه فرنگی و سس دلخواهتون سرو کنید. نوش جان.
نکات پخت فلافل ترد و خوشمزه
-خیس کردن نخود به مدت حداقل ۲۴ ساعت تاثیر زیادی در طعم و مزه فلافل داره و باید به این موضوع دقت کنید.
-مواد رو زیاد ورز بدید تا کاملا منسجم و یکدست بشن، در این صورت فلافل های ترد و خوبی خواهید داشت.
-میزان روغن رو به اندازه ای بریزید که فلافل داخل روغن شناور باشن.
-حرارت اجاق گاز رو ملایم بذارید تا فلافل ها کاملا پخته بشن.
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.