03:30 - 1404/03/21

تحول بزرگ در کارکنان دولت | پایان قراردادهای شرکتی در راه است؟ | استخدام مستقیم نیروها تا پایان خرداد ۱۴۰۴!

طرح ساماندهی کارکنان دولت وارد فاز جدی‌تری شده و حالا خبرهای امیدوارکننده‌ای برای نیروهای شرکتی به گوش می‌رسد.

دور تند ساماندهی نیروهای شرکتی در خرداد ۱۴۰۴ | مرحله عملیاتی تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی قطعی شد + راه‌اندازی سامانه‌ پاکنا

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،طرح ساماندهی کارکنان دولت وارد فاز جدی‌تری شده و حالا خبرهای امیدوارکننده‌ای برای نیروهای شرکتی به گوش می‌رسد. طبق آخرین گزارش‌ها، پیش‌نویس آیین‌نامه اجرای این طرح توسط سازمان اداری و استخدامی آماده شده و در حال بررسی نهایی در هیئت دولت است.

خبر خوب برای نیروهای شرکتی:

طبق اظهارات رحمت‌الله نوروزی، نایب رئیس دوم کمیسیون اجتماعی مجلس، قرار است پیش‌نویسی که توسط آقای رفیع‌زاده تدوین شده، برای تأیید نهایی به مسئولان مربوطه ارسال شود. اگر این پیش‌نویس تایید شود، دیگر نیازی به طرح دوفوریتی در مجلس نیست.

مهم‌ترین بخش این طرح، حذف شرکت‌های پیمانکاری و برقراری قرارداد مستقیم بین نیروهای شرکتی و دستگاه‌های اجرایی است. اطلاعات همه این کارکنان در سامانه “پاکنا” ثبت خواهد شد و شفافیت و ثبات شغلی بیشتری برای آن‌ها رقم می‌خورد.

ثبت دقیق اطلاعات در سامانه پاکنا الزامی شد:

در همین راستا، دستگاه‌های اجرایی موظف شده‌اند که اطلاعات مربوط به قراردادها و احکام نیروی انسانی خود در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ را در سامانه پاکنا به‌روزرسانی کنند. این اقدام، مقدمه‌ای برای اجرای طرح آمار نیروی انسانی در ابتدای سال ۱۴۰۴ است.

براساس قانون بودجه ۱۴۰۴، تمام دستگاه‌های اجرایی باید تا پایان خردادماه امسال، کاربرگ آمار نیروی انسانی را در زیرسامانه پاکنا (از سکوی یکپارچه سینا) تکمیل و تأیید کنند.

جمع‌بندی:

با حمایت دولت، مجلس و نگاه مثبت آقای پزشکیان و رفیع‌زاده، امید زیادی وجود دارد که قراردادهای موقت، پیمانی و واسطه‌ای جای خود را به استخدام مستقیم و پایدار بدهند. اگر این طرح نهایی شود، میلیون‌ها نیروی شرکتی شاهد بزرگ‌ترین تحول استخدامی سال‌های اخیر خواهند بود.

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط