• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 29 November - 2022

جام جهانی 2022

درخواست نمایندگان از رئیس‌جمهور برای تعطیلی چهارشنبه خیابان‌های دوحه در تسخیر پرچم‌های فلسطین+ فیلم ترکیب احتمالی آمریکا برای دیدار برابر تیم کی‌روش نام طارمی در صدر رکوردداران خلق موقعیت در جام جهانی ۲۰۲۲ + فیلم رسانه‌ای که شهامت حرف زدن ندارد + فیلم کری‌خوانی بی نظیر ایرانی‌های حاضر در دوحه برای تیم آمریکا+ فیلم جدول پخش زنده بازی های امروز 8 آذر 1401 سنگ تمام مسکو برای تیم ملی ایران/ قلب ما با توست+ فیلم پیشگویی رضا عطاران سال‌ها قبل از ادعا‌های مزدک میرزایی در اینترنشنال+ فیلم بند ۱۳ اساسنامه فیفا خبرساز شد/ امریکا حذف شد؟ پاسخ دندان شکن خانعلی زاده به خبرنگار امریکایی+ فیلم رسانه آلمانی برای سردار آزمون سنگ تمام گذاشت جام جهانی 2022| آخرین احتمالات صعود در گروه ایران نظرات هواداران خارجی تیم ملی ایران + فیلم سرلک به دربی می‌رسد ترس ایران از تبانی بریتانیایی! چرا آسفالت‌های دوحه آبی رنگ است؟ + فیلم ستاره تیم ملی مشتری اروپایی پیدا کرد جام جهانی 2022 قطر| آخرین تمرین تیم ملی پیش از رویارویی با آمریکا + فیلم سختی کار کی‌روش برای انتخاب دروازه‌بان بیشتر شد

تاثیر غذاهای سرد بر افراد با مزاج سرد

  • کد خبر : 1342730
  • 09 مهر 1401 - 6:00
تاثیر غذاهای سرد بر افراد با مزاج سرد
یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف غذاهای سرد مثل ماست و ترشی در افراد سرد مزاج موجب ابتلا به بیماری‌هایی نظیر درد استخوان‌ها یا ضعف و بی‌حالی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،تاثیر غذاهای سرد بر افراد با مزاج سرد. احمد میرحافظ متخصص طب سنتی؛ در خصوص استفاده بیش از حد مواد غذایی با طبع سرد و مضرات آن اظهار کرد: کسانی که بدنی با طبع سرد دارند بهتر است مراقب خورد و خوراک خود باشند، دقت به خواص سردی و گرمی غذا یکی از مسائل مهمی است که باعث ادامه بهتر زندگی می‌شود.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه افراد گرم مزاج به مصرف مواد غذای سرد تمایل دارند گفت: در صورت مصرف بیش از اندازه غذاهای گرم مثل شکلات، عسل و خرما بدن دچار التهاب و گر گرفتگی می‌شود.

وی ادامه داد: بدن افرادی که سرد مزاج هستند، با مصرف غذاهای سرد مثل ماست و ترشی دچار بیماری‌هایی نظیر درد استخوان‌ها یا ضعف و بی‌حالی می‌شود و به همین دلیل باید در مصرف مواد غذایی حد تعادل را رعایت کنند.

میر حافظ با اشاره به اینکه مصرف بیش از اندازه غذاهای سرد و خشک مضر است، بیان کرد: مواد غذایی سرد مانند گوشت گاو، غذاهای مانده و کنسرو شده و همچنین عدس به دلیل طبع سرد و خشک آن مضر است و توصیه می‌شود در کنار مواد غذایی سرد چاشنی‌هایی با طبع گرم هم استفاده شود، مصرف عدسی به همراه گلپر و دارچین موجب تعادل خون می‌شود.

علائم مصرف بیش از حد غذاهای گرم
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه مصرف متعادل غذاهای گرم باعث بهبود جریان خون و نگهداری گرمای بدن می‌شوند افزود: از علائم مصرف بیش از حد غذاهای گرم می‌توان به جوش، تب، یبوست، بالا رفتن فشارخون، عطش زیاد، افسردگی، سردرد، بی‌قراری و سرگیجه اشاره کرد.

وی با اشاره به اینکه مصرف بیش از حد غذاهای سرد، باعث به وجود آمدن برخی بیماری‌ها در بدن می‌شود عنوان کرد: مصرف زیاد غذاهای سرد باعث ورم مفصل، تکرر ادرار، گرفتگی عضله، ترشح زیاد بزاق، دل درد، نفخ شکم، روماتیسم، اسهال، اضطراب، خستگی و درد ماهیچه می‌شود.

میر حافظ با بر تصریح اینکه اغلب میوه‌ها و سبزی‌ها طبع سرد و غذاهای با منشأ حیوانی طبع گرم‌تری دارند گفت: برخی افراد طبیعت سرد دارند و با خوردن بیش از حد مواد غذایی سرد مثل ماهی، بدن آن‌ها ضعف می‌کند و دچار سستی مفاصل، کندی حرکت، خواب آلودگی یا کم حوصلگی می‌شود.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه هر ماده غذایی که وارد بدن می‌شود بسته به مزاج فرد، موجب تولید اخلاط چهارگانه (صفرا، دم، بلغم و سودا) می‌شود گفت: باید مشخص شود بدن افراد در کدام یک از مزاج‌های چهارگانه صفراوی، دموی، بلغمی و سوداوی قرار دارد و برای این کار لازم است بدانند علائم هر یک از این مزاج‌ها چیست و بیشتر علائم کدام یک از این مزاج‌ها با آن‌ها تطابق دارد.

تغییر رنگ صورت بیان کننده نوع مزاج افراد
وی با اشاره به اینکه در تشخیص مزاج افراد تغییر رنگ صورت آن‌ها بیان کننده نوع مزاج است تصریح کرد: مزاج افراد دم، گرم و تر و رنگ چهره آنها قرمز و پرخون است، مزاج بلغمی سرد و تر چهره این افراد سفید و پوست آنها نرم و سرد است، مزاج صفراوی گرم و خشک است و سفیدی چشم آنان به زردی می‌زند، مزاج افراد سودا سرد و خشک است و رنگ پوست آن‌ها تیره و سفیدی چشم آن‌ها سفید تیره است.

میرحافظ یادآور شد: در ارتباط با چهار مزاج اصلی لازم است بدانیم که غذاهای چرب و شیرین صفرا را زیاد می‌کنند، غذاهای مانده، شور و بیات، نمک سود، سودا را زیاد می‌کنند و غذاهای سردی‌بخش مثل لبنیات، ترشی و سرکه بلغم را زیاد می‌کنند که رعایت سردی و گرمی غذاها برای افراد با توجه به طبع سرد یا گرم آن‌ها اهمیت دارد.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*
لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1342730
  • منبع : بهداشت نیوز

برچسب ها

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

ساماندهی

logo-samandehi

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع