• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Thursday - 6 October - 2022

اخبار ویژه

جادوی عجیب غریب شکلات بر خلق و خو! پختن گوجه خواص آن را بیشتر می‌کند یا کمتر؟ مواد لازم برای تهیه مرغ لیمویی فال ابجد 16 مهر 1401/ فال ابجد شنبه 16مهر 1401 درخواست عجیب بازیکنان پرسپولیس از باشگاه خبر خوش برای معلمان متقاضی رتبه بندی موکا افرا ، نوشیدنی عصرهای پاییز هشدار جدی سازمان هواشناسی به کشاورزان حدود نیمی از بازداشت‌شدگان ناآرامی‌های اخیر آزاد شدند جزئیات پرونده نیکا شاکرمی اعلام شد خبر خوش برای نگهداری سالمندان هفته آینده لایحه افزایش حقوق‌ها در مجلس بررسی می‌شود رئیس قوه قضائیه: مردم از ما انتظار رفتار و تصمیم خوب دارند توصیه پلیس برای جلوگیری از سرقت تلفن همراه بارش باران در شمال کشور/ ورود گرد و خاک از عراق به مرزهای غربی این گونه سیب زمینی سرخ کرده سالم تری مصرف کنید آب‌لیمو را در این نوع ظرف نگهداری کنید وضعیت ترافیکی جاده های کشور در 13 مهر 1401/ ترافيك سنگين در محور هراز و چالوس غلات تصفیه شده نخورید مضرات هله هوله برای سلامتی

بهتر است مواد غذایی را با کیسه فریزر در یخچال نگذارید

  • کد خبر : 1338071
  • 19 مرداد 1401 - 8:00
حتما شماهم تا کنون شنیده اید که نباید مواد غذایی را با کیسه فریزر در یخچال بگذارید آیا از دلیل آن هم با خبر هستید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،بهتر است مواد غذایی را با کیسه فریزر در یخچال نگذارید. تغییر سبک زندگی و نداشتن زمان کافی،باعث می‌شود بسیاری از افراد غذاهای خود را به شکل منجمد درآورند و در فریزر قرار دهند اما نگهداری این مواد غذایی معمولا در کیسه ‌های پلاستیکی است که ضررهای بسیاری دارد.در ادامه به شما خواهیم گفت چرا نباید مواد غذایی خود را به شکل بسته‌بندی با پلاستیک در فریزر قرار دهید.

 تغییر کردن بافت مواد خوراکی در زمان انجماد
90 درصد وزن بیشتر میوه‌ها و سبزیجات از آب تشکیل شده است. این آب و دیگر مواد شیمیایی، در سلول‌ها قرار  می گیرند و ساختار و بافت مناسبی به آن می‌‌بخشند.

وقتی این مواد در حالت انجماد قرار می‌‌گیرد و آب درون آن‌ها یخ می‌‌زند، حجم شان بیشتر  می شود و بلورهای یخ، دیواره‌های سلول را پاره  می کند و بیرون می‌‌زند.در نتیجه، وقتی یخ این محصولات، هنگام مصرف باز می‌‌شود، بافت خوراکی‌ها بسیار نرم تر از قبل از زمان انجماد می‌‌شود.

تغییر رنگ مواد غذایی
ورود هوا به داخل کیسه های پلاستیکی ، موجب تغییر رنگ و ایجاد لکه‌هایی روی مواد غذایی می‌‌شود.البته غذا فاسد نمی‌‌شود اما طعم آن دیگر مانند قبل نخواهد بود و مزه بدی خواهد گرفت .

خطر بروز سرطان
علاوه بر کیسه های پلاستیکی،  برخی افراد از بطری پلاستیکی برای نگهداری مایعات در یخچال استفاده می‌کنند این در حالی است که این اقدام برای سلامت بدن مضر است زیرا باعث آزاد سازی سم دیوکسین (سمی قوی و مضر برای بدن) از پلاستیک می شود و می‌تواند سرطان‌زا باشد.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1338071

برچسب ها

اخبار مرتبط

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

ساماندهی

logo-samandehi

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع