بمب بزرگ ترکید/ راه مهار رونالدو لو رفت

برانکو ایوانکوویچ سرمربی پیشین پرسپولیس گفت : یحیی گل‌ محمدی همه چیز را در مورد تاکتیک می‌داند، اما برای مهار کریستیانو رونالدو و دیگر ستاره‌های النصر همیشه کار تیمی بهترین راهکار است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ، برانکو ایوانکوویچ سرمربی پیشین پرسپولیس معتقد است با کار تیمی می‌توان فوق‌ ستاره پرتغالی النصر را در بازی امشب دو تیم مهار کرد.

تیم‌ های فوتبال پرسپولیس ایران و النصر عربستان در حالی از ساعت ۲۱:۳۰ امشب در دور اول از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا پشت درهای بسته ورزشگاه آزادی به مصاف هم می‌روند که سرمربی پیشین سرخپوشان تهرانی بر این باور است که تنها راه مهار برنده پنج توپ طلا در بازی امشب، کار تیمی خواهد بود.

برانکو ایوانکوویچ ۶۹ ساله که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ هدایت پرسپولیس را برعهده داشت و در سال ۲۰۱۸ هم این تیم را تا فینال لیگ قهرمانان آسیا پیش برد، گفت:

من در بازی امشب طرفدار پرسپولیس هستم و از دید من آنها در بازی امشب می‌‌توانند به پیروزی برسند.

وی همچنین درباره اینکه پرسپولیس در بازی امشب چطور می‌تواند رونالدو و دیگر ستاره‌های النصر را مهار کند، اظهار داشت:

یحیی گل‌ محمدی همه چیز را در مورد تاکتیک می‌داند، اما برای مهار کریستیانو رونالدو و دیگر ستاره‌های النصر همیشه کار تیمی بهترین راهکار است.

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.