۰۷:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۴

اگر امروز هوس چلو کباب کردی، برای ناهار “سماق پلو” درست کن!

اگر هوس چلو کباب کرده اید و زمان یا امکانات تهیه آن را ندارید بهتر است که دست به کار شوید و سماق پلو را تست کنید.

اگر امروز هوس چلو کباب کردی، برای ناهار “سماق پلو” درست کن!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،سماق پلو یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ ایرانی و استان اردبیل است که شاید کمتر اسم آن را شنیده باشید و یا میل کرده باشید. طعم این غذا بسیار مشابه چلو کباب می باشد.

مواد لازم:

  • برنج: ۳ پیمانه
  • سماق: ۵ قاشق غذا خوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • گوشت چرخ شده: ۳۵۰ گرم
  • زعفران: به میزان لازم
  • نمک، فلفل: به میزان لازم
  • پودر سوخاری: در صورت نیاز به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را داخل کاسه ای ریخته و پیاز رنده شده و آب گرفته را به آن می افزاییم و خوب گوشت و پیاز را با هم ورز می دهیم.

زعفران، نمک و فلفل را به گوشت می افزاییم و خوب ورز می دهیم اگر دارای انسجام کافی برای شکل دادن نبود کمی آرد سوخاری به گوشت می افزاییم و خوب ورز می دهیم.

در مرحله بعد برنج را آبکش می کنیم.

حالا داخل قابلمه مناسبی را کمی روغن ریخته و با ته دیگ دلخواه ته قابلمه را می پوشانیم. سپس برنج، سماق و گوشت قلقلی ها را به صورت لایه لایه داخل قابلمه می ریزیم حالا دم کنی گذاشته و برنج را دم می گذاریم.

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط