22:42 - 1403/12/08

ورزشی

اخبار پرسپولیس | اورونوف بر سر پرسپولیس کلاه گذاشت / پرسپولیس با دو تیم دیگر برای جذب گلر محبوب رقابت کرد

تیم پرسپولیس یکی از پر طرفدار ترین تیم های ایران میباشد.

قهرمان پرسپولیسی از تیم ملی حذف شد/ بازیکن پرسپولیسی فرصت را از دست داد!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، پرسپولیس و آلومینیوم به تساوی رسیده است. هافبک پرسپولیس فرشاد احمد زاده از دیدار با استقلال محروم شده است. کمیته داوران فدراسیون فوتبال پیام حیدری را به عنوان داور دیدار پرسپولیس و استقلال در هفته بیست و یکم لیگ برتر انتخاب کرده است. کادر فنی پرسپولیس تمرین روز دوشنبه را تعطیل اعلام کرده و به بازیکنان استراحت داد. وحید امیری بازیکن تیم پرسپولیس پس از مدتی مصدومیت به بخشی از تمرینات گروهی تیم بازگشته است. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

کلاه گشاد اورونوف بر سر پرسپولیس

برای دومین دربی متوالی و مثل تمام بازی‌های دیگر این فصل در عرصه داخلی و خارجی، اوستون اورونوف به دلیل مصدومیت امکان همراهی تیم پرسپولیس را نخواهد داشت و در این دیدار حساس به میدان نخواهد رفت. اتفاقی تکراری که دیگر خبرش برای هیچ طرفداری جذابیت ندارد!

اخبار پرسپولیس | اورونوف بر سر پرسپولیس کلاه گذاشت / پرسپولیس با دو تیم دیگر برای جذب گلر محبوب رقابت کرد

اخبار پرسپولیس | اورونوف بر سر پرسپولیس کلاه گذاشت / پرسپولیس با دو تیم دیگر برای جذب گلر محبوب رقابت کرد

اورونوف مدت هاست دیگر مصدوم نیست و انتظار می‌رفت دوران نقاهت این بازیکن به پایان رسیده باشد، اما در نهایت پرسپولیس اعلام کرد که او همچنان در حال کار با بدنساز سرخپوشان است و امکان همراهی تیم را نخواهد داشت.

اورونوف که عمده بازی‌های این فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده، در دربی دور رفت هم غایب بود. او یک نیم فصل برای پرسپولیس بازی کرد و در فقر بازیکن خوب در فدتبال ما به چشم آمد تا قرمز‌ها با او تمدید کنند. اما از بعد فصل قبل دیگر برای پرسپولیس بازی نکرد!

اورونوف المپیک را به استراحت لازم ترجیح داد. سپس پولش را از ما گرفت، اما برای تیم کشورش بازی کرد تا مصدومیتش تشدید شود. خودش را به آسیا رساند و نمایشی بازی کرد تا مشتری از لیگ‌های حوزه خلیج فارس پیدا و قیمتش را برای تمدید بالا ببرد و همین اتفاق هم افتاد!

و حالا دیگر مدت هاست خبر نرسیدن او به بازی هم برای کسی جالب نیست و تنها می‌ماند افسوس دلار‌های بی زبان که با ندانم کاری و نابلدی مدیران ما چنین حیف و میل می‌شود.

پرسپولیس قرارداد اورونوف را برای دو فصل آینده تمدید کرده، اما هنوز اسماعیل کارتال نمایشی از او ندیده که اعلام کند اصلا این بازیکن را برای فصل آینده می‌خواهد یا برای خرید یک خارجی دیگر نامش را از لیست خارج خواهد کرد! این جناب حتی تمرین هم نمی‌کند! تنها به کشورش می‌رود و یا در تهران روی کاناپه منزل بازی‌ها را تماشا می‌کند! تازه اگر افتخار بدهد و بازی‌های داخلی را قابل بداند!/آفتاب نیوز

رقابت پرسپولیس با دو تیم دیگر برای جذب گلر محبوب

تیم فوتبال جوانان کشورمان در حالی با قبول شکست مقابل ژاپن در ضربات پنالتی در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا از دور مسابقات حذف شد و از صعود به جام جهانی ۲۰۲۵ بازماند که یکی از ستاره‌های تیم تحت هدایت حسین عبدی، آرشا شکوری ۱۸ ساله بود.

این دروازه‌بان جوان که سابقه بازی در تیم‌های پایه استقلال و سایپا را دارد، تابستان اخیر با امضای قراردادی با باشگاه لیگ برتری هوادار، به طور رسمی فوتبال حرفه‌ای‌اش را کلید زد، اما به نظر می‌رسد از ماندن پشت محمدجواد کیا در این تیم ناراضی است و در نظر دارد گزینه‌های پیش روی خود را بررسی کند.

پاتریک بیرهوف خبرنگار آلمانی که با شبکه تلویونی «ARD» آلمان همکاری دارد، خبر داد؛ آرشا شکوری از ذخیره بودن در تیم هوادار ناراضی بوده و دنبال فرصت‌های جدیدی است.

طبق ادعای این خبرنگار آلمانی، سه باشگاه پرسپولیس، اولسان هیوندای کره جنوبی و پاختاکور ازبکستان نسبت به جذب این دروازه‌بان ایرانی علاقه‌مند هستند. هنوز اما هیچ باشگاه اروپایی نسبت به جذب او ابراز علاقه نکرده است.

آرشا شکوری این فصل در سه بازی لیگ برتری درون دروازه تیم هوادار ایستاده و در یک بازی هم موفق به بسته نگه داشتن دروازه‌اش شده است./افکارنیوز

رضایت کارتال از ستاره جوان پرسپولیس

در ابتدای فصل گاریدو چند بازیکن جوان را از آکادمی پرسپولیس پسندید و به تیم بزرگسالان اضافه کرد. پرسپولیس در چند پست نیاز به بازیکن جدید داشت و تیم گاریدو تکمیل نبود. از همین رو تعداد زیادی از بازیکنان کم تجربه و جوان در تمرینات پرسپولیس شرکت کردند تا در صورت تایید کادر فنی و شخص گاریدو در طول فصل بیشتر مورد استفاده قرار بگیرند. یکی از کسانی که گاریدو به شدت به آن ها علاقه مند شده بود، علیرضا عنایت زاده هافبک جوان پرسپولیس بود که حسابی دل سرمربی اسپانیایی را برد و عملکرد بسیار خوبی هم در تمرینات پرسپولیس داشت.

عمر مربیگری گاریدو در پرسپولیس خیلی طولانی نبود که بیشتر به عنایت زاده و بازیکنانی مثل او فرصت بازی برسد. اسماعیل کارتال اما با آمدنش این فرصت را در اختیار عنایت زاده قرار داد و به او در بازی با آلومینیوم دقایقی بازی داد. این هافبک جوان با وجود فرصت کم نمایش خوبی داشت و این موضوع رضایت کارتال را هم در بر داشت. شاید به دلیل تجربه کم در دربی فرصت بازی پیدا نکند ولی در آینده قطعا کارتال به امثال عنایت زاده فرصت زیادی برای بازی خواهد رسید./خبر ورزشی

اندیشه معاصر

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط