اجتماعی
احکام جدید بازنشستگان کشوری صادر شده |صدور احکام جدید حقوق بازنشستگان پس از محاسبه حقوق شاغلان همتراز آنها/متناسب سازی حقوق در گرو چیست؟
متناسب سازی و احکام بازنشستگان به چه چیزی بستگی دارد؟
اجتماعی
متناسب سازی و احکام بازنشستگان به چه چیزی بستگی دارد؟
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، احکام بازنشستگان یکی از موضوعاتی است که برای تمامی افراد به شدت اهمیت دارد. احکام بازنشستگان که در هر سال به دست مستمری بگیران ابلاغ میشود باعث ایجاد کنجکاوی افراد شده است. احکام بازنشستگان که در رابطه با حقوق مستمری بگیران مربوط است ذهن تمامی افراد را درگیر کرده است. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
رضا فیضی نژاد با اعلام این خبر اظهار داشت: در صورتیکه سازمان های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه نسبت به تهیه و ابلاغ جداول مربوطه اقدام کنند، احکام بازنشستگان کشوری ظرف ۲۴ساعت و به سرعت قابل صدور است.
وی تاکید کرد: براساس دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان عزیز کشوری در دولت جدید، این صندوق با جدیت پیگیر دریافت جداول و محاسبه مبلغ متناسب سازی است تا هرچه سریعتر احکام اصلاحی مربوطه را صادر نماید.
فیضی نژاد تصریح کرد: طبق ماده ۴ آیین نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری موضوع تصویب نامه شماره ۶۸۹۶۹/ت۶۲۷۷۰هـ مورخ ۱۴۰۳/۵/۱ هیات وزیران، مقرر شده تا سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه کشور جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه بندی بازنشستگان را براساس مبلغ پرداختی توسط شاغلان مشابه و همطراز در پایه، رتیه، مرتبه، طبقه، درجه، گروه یا سایر عناوین مشابه و با ملاک قرار دادن ۳۰سال سابقه تهیه و به این صندوق ابلاغ نمایند.
وی افزود: تا این لحظه، جداول مربوط به اجرای قانون که مبنای محاسبه مبلغ متناسب سازی برای هر بازنشسته و همچنین افراد مشمول، از سوی سازمان های مذکور ابلاغ نشده است./نامه
محمدرضا عارف معاون اول رئیسجمهور تصویبنامه ۷ شهریور امسال هیأت وزیران را ۱۱ شهریور به وزارتخانههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمانهای اداری و استخدامی کشور و برنامه و بودجه کشور ابلاغ کرد.
مطابق این مصوبه، در جزء ۶ ماده یک آییننامه اجرایی متناسبسازی حقوق بازنشستگان که در یکم مرداد امسال به تصویب هیأت دولت رسیده بود، واژه «خالص» حذف و در انتهای جزء مذکور، عبارت «پس از کسر حق بیمه سهم فرد و مالیات بر درآمد با رعایت بند «ث» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور» اضافه میشود.
متن قبل از اصلاح به این شرح است:
مابه التفاوت: اختلاف رقم بین مبلغ حقوق بازنشستگی هر فرد با ۹۰ درصد میانگین مبلغ خالص حقوق و فوق العادههای مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز.
بعد از اصلاحیه از ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ به متن زیر تغییر کرد:
مابه التفاوت: اختلاف رقم بین مبلغ حقوق بازنشستگی هر فرد با ۹۰ درصد میانگین مبلغ حقوق و فوق العادههای مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز پس از کسر حق بیمه سهم فرد و مالیات بر درآمد با رعایت بند «ث» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور./ایونا
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، «رضا فیضی نژاد» با اعلام این خبر اظهار داشت: در صورتیکه سازمان های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه نسبت به تهیه و ابلاغ جداول مربوطه اقدام کنند، احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری ظرف ۲۴ساعت و به سرعت قابل صدور است.
وی تاکید کرد: براساس دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان عزیز کشوری در دولت جدید، این صندوق با جدیت پیگیر دریافت جداول و محاسبه مبلغ متناسب سازی است تا هرچه سریعتر احکام اصلاحی مربوطه را صادر نماید.
فیضی نژاد تصریح کرد: طبق ماده ۴ آیین نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری موضوع تصویب نامه شماره ۶۸۹۶۹/ت۶۲۷۷۰هـ مورخ ۱۴۰۳/۵/۱ هیات وزیران، مقرر شده تا سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه کشور جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه بندی بازنشستگان را براساس مبلغ پرداختی توسط شاغلان مشابه و همطراز در پایه، رتیه، مرتبه، طبقه، درجه، گروه یا سایر عناوین مشابه و با ملاک قرار دادن ۳۰سال سابقه تهیه و به این صندوق ابلاغ نمایند.
وی افزود: تا این لحظه، جداول مربوط به اجرای قانون که مبنای محاسبه مبلغ متناسب سازی برای هر بازنشسته و همچنین افراد مشمول، از سوی سازمان های مذکور ابلاغ نشده است.
معاون فنی و امور بیمه ای صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: با وجود مباحث مربوط به جداول متناسب سازی و منابع مالی مورد نیاز، صندوق بازنشستگی کشوری آمادگی دارد به محض دریافت جداول و تامین منابع مالی به سرعت و ظرف ۲۴ ساعت نسبت به صدور الکترونیک احکام بازنشستگان مشمول اقدام کند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و اموربین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، “رضا فیضینژاد” در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ابلاغ آییننامه اجرایی متناسبسازی حقوق بازنشستگان توسط سرپرست ریاست جمهوری، اظهار کرد: براساس ماده ۴ آئیننامه، سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه باید ظرف دو ماه و با همکاری دستگاههای اجرایی و صندوق بازنشستگی ذیربط ، در رابطه با مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری، قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت، قانون استخدام کشوری و سایر دستگاههای دارای قوانین و مقررات خاص استخدامی که پرداخت حقوق و مزایای کارکنان آنان مشمول دریافت مجوز یا نظارت سازمان اداری و استخدامی است، جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقهبندی بازنشستگان را بر اساس مبلغ کسور پرداختی توسط شاغلان مشابه و همتراز در پایه، رتبه، مرتبه، طبقه، درجه، گروه و یا سایر عناوین مشابه و با ملاک ۳۰ سال سابقه بیمهپردازی تهیه کرده و به صندوق بازنشستگی ذیربط ابلاغ کنند، به نحویکه با توجه به تنوع گروههای شاغلین و بازنشستگان نظیر فرهنگیان مشمول رتبهبندی، اعضای هیئت علمی و قضات، جداول به طور جدگانه تنظیم و ابلاغ شود.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه اطلاعات شاغلان همتراز بازنشستگان در اختیار سازمان اداری و استخدامی و دستگاههای اجرایی است، برای این اقدام دو سازمان، اطلاعات شاغلان را از دستگاههای متبوع هر بازنشسته دریافت کرده و ما نیز اطلاعات بازنشستگان متناظر همان دستگاه را برای تهیه جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقهبندی بازنشستگان در اختیار این دو سازمان قرار میدهیم.
به گفته معاون فنی و امور بیمهای صندوق بازنشستگی کشوری، باتوجه به اینکه بازنشسته باید ۹۰ درصد حقوق شاغلان را طی سه سال دریافت کند که این افزایش در سال اول اجرای قانون برنامه هفتم به میزان ۴۰ درصد افزایش مییابد، پس از محاسبه ۴۰ درصد از میزان ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز توسط دو سازمان مربوطه و مشخص شدن جدول نحوه اعمال متناسبسازی، براساس آن صندوق بازنشستگی کشوری میتواند احکام اصلاحی متناسبسازی را صادر کند.
فیضینژاد با بیان اینکه فرایند اجرای همسانسازی حقوق بازنشستگان شروع شده است، تصریح کرد: سازمان اداری و استخدامی اکنون در حال دریافت اطلاعات از دستگاههای متبوع هستند تا آن اطلاعات را به بازنشستگان همتراز شاغلین تطبیق دهند و در نهایت بعد از جمعبندی، برای صدور احکام این جدول را در اختیار صندوق بازنشستگی قرار دهند./صندوق بازنشستگی کشوری
اندیشه معاصر
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.
پرویز
20 شهریور 1403
⛔️هشدار به دولت ، مجلس و جامعه بازنشستگان کشور! ⭕️مابه التفاوت دراصلاحیه آیین نامه دولت: «اختلاف رقم بین مبلغ حقوق بازنشستگی هر فرد با نود درصد (۹۰٪) میانگین حقوق و فوق العاده های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز پس از کسر حق بیمه سهم فرد و مالیات بر درآمد با رعایت بند ( ث ) تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور . 👈 در متن اصلاحیه دولت عبارت «فرد» ابتدا برای بازنشسته بکار برده شده است ، عبارت «فرد» در مرحله بعدی برای شاغل همتراز بکار برده شده ،یعنی ابتدا کسر حق بیمه و مالیات شاغل ، هروقت این کسورات را قبل ازمحاسبه ۹۰ درصد شاغل همتراز انجام بدهند، بنوعی عین کسر بیمه و مالیات از فرد اول یعنی بازنشسته انجام گرفته شده است ( مالیات و بیمه پنهان)، چون در تفاوت اختلاف حقوق بازنشسته با شاغل همتراز تاثیر منفی دارد، یعنی اختلاف را کمتر می نماید، این امر در محاسبه اجرای ۴۰ درصد سال اول مشکل ایجاد میکند که عامل اصلی آن کسر مالیات و بیمه قبل از محاسبه ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز است ، درادامه و دو سال بعد ۳۰ درصد را ناقص می نماید بطوریکه در سال ۱۴۰۵ بجای رسیدن به ۹۰ درصد شاغل همتراز به حدود ۸۰ درصد خواهیم رسید. این امر برخلاف ماده قانونی ۲۸ برنامه هفتم پیشرفت (توسعه ) است. ✅ در صورت عدم رسیدگی و الزام دولت به اجرای قانون در مورد همسان سازی حقوق بازنشستگان ، ما می توانیم در ۷ مهر ۱۴۰۳ ، مقابل نهاد ریاست جمهوری با حضوری گسترده این هشدار را بصورت حضوری و میدانی اعلام نماییم. « بازنشستگان باید دیده شوند و تا دیده نشوند بجایی نخواهند رسید»
پرویز
20 شهریور 1403
هشدار هشدار به دولت ، مجلس و جامعه بازنشستگان کشور! ⭕️مابه التفاوت دراصلاحیه آیین نامه دولت: «اختلاف رقم بین مبلغ حقوق بازنشستگی هر فرد با نود درصد (۹۰٪) میانگین حقوق و فوق العاده های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز پس از کسر حق بیمه سهم فرد و مالیات بر درآمد با رعایت بند ( ث ) تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور . 👈 در متن اصلاحیه دولت عبارت «فرد» ابتدا برای بازنشسته بکار برده شده است ، عبارت «فرد» در مرحله بعدی برای شاغل همتراز بکار برده شده ،یعنی ابتدا کسر حق بیمه و مالیات شاغل ، هروقت این کسورات را قبل ازمحاسبه ۹۰ درصد شاغل همتراز انجام بدهند، بنوعی عین کسر بیمه و مالیات از فرد اول یعنی بازنشسته انجام گرفته شده است ( مالیات و بیمه پنهان)، چون در تفاوت اختلاف حقوق بازنشسته با شاغل همتراز تاثیر منفی دارد، یعنی اختلاف را کمتر می نماید، این امر در محاسبه اجرای ۴۰ درصد سال اول مشکل ایجاد میکند که عامل اصلی آن کسر مالیات و بیمه قبل از محاسبه ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز است ، درادامه و دو سال بعد ۳۰ درصد را ناقص می نماید بطوریکه در سال ۱۴۰۵ بجای رسیدن به ۹۰ درصد شاغل همتراز به حدود ۸۰ درصد خواهیم رسید. این امر برخلاف ماده قانونی ۲۸ برنامه هفتم پیشرفت (توسعه ) است. ✅ در صورت عدم رسیدگی و الزام دولت به اجرای قانون در مورد همسان سازی حقوق بازنشستگان ، ما می توانیم در ۷ مهر ۱۴۰۳ ، مقابل نهاد ریاست جمهوری با حضوری گسترده این هشدار را بصورت حضوری و میدانی اعلام نماییم. « بازنشستگان باید دیده شوند و تا دیده نشوند بجایی نخواهند رسید»به دولت ، مجلس و جامعه بازنشستگان کشور! ⭕️مابه التفاوت دراصلاحیه آیین نامه دولت: «اختلاف رقم بین مبلغ حقوق بازنشستگی هر فرد با نود درصد (۹۰٪) میانگین حقوق و فوق العاده های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز پس از کسر حق بیمه سهم فرد و مالیات بر درآمد با رعایت بند ( ث ) تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور . 👈 در متن اصلاحیه دولت عبارت «فرد» ابتدا برای بازنشسته بکار برده شده است ، عبارت «فرد» در مرحله بعدی برای شاغل همتراز بکار برده شده ،یعنی ابتدا کسر حق بیمه و مالیات شاغل ، هروقت این کسورات را قبل ازمحاسبه ۹۰ درصد شاغل همتراز انجام بدهند، بنوعی عین کسر بیمه و مالیات از فرد اول یعنی بازنشسته انجام گرفته شده است ( مالیات و بیمه پنهان)، چون در تفاوت اختلاف حقوق بازنشسته با شاغل همتراز تاثیر منفی دارد، یعنی اختلاف را کمتر می نماید، این امر در محاسبه اجرای ۴۰ درصد سال اول مشکل ایجاد میکند که عامل اصلی آن کسر مالیات و بیمه قبل از محاسبه ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز است ، درادامه و دو سال بعد ۳۰ درصد را ناقص می نماید بطوریکه در سال ۱۴۰۵ بجای رسیدن به ۹۰ درصد شاغل همتراز به حدود ۸۰ درصد خواهیم رسید. این امر برخلاف ماده قانونی ۲۸ برنامه هفتم پیشرفت (توسعه ) است. ✅ در صورت عدم رسیدگی و الزام دولت به اجرای قانون در مورد همسان سازی حقوق بازنشستگان ، ما می توانیم در ۷ مهر ۱۴۰۳ ، مقابل نهاد ریاست جمهوری با حضوری گسترده این هشدار را بصورت حضوری و میدانی اعلام نماییم. « بازنشستگان باید دیده شوند و تا دیده نشوند بجایی نخواهند رسید»
حسن امیری
20 شهریور 1403
باسلام.واقعاچرابازنشستگان رابه تمسخرگرفته اید
رزمنده
21 شهریور 1403
س.اقای پزشکیان هنوز نیامدی ،اسلحه را برای بازنشستگان از رو بستی؟ هدف نزدیک شدن بازنشسته به شاغلین همتراز بود.الان با 7درصد بیمه و چندین درصد مالیات .عملا هیچی اضافه نمیشود..صد رحمت به رییس جمهور قبلی
ع آروش
21 شهریور 1403
سلام
ع آروش
21 شهریور 1403
سلام یعنی با وجود چند ماه از تصویب هنوز صندوق بازنشستگی نتونست جداول را از سازمان اموراستخدامی بگیرد ما بازنشیتگانواینطور فکر می کنیم که هیچ اراده ای برای همسانسازی در مسولین نیست
عباس
21 شهریور 1403
من موندم که چرا مجلس برای ترک فعل دوایر دولتی در راس موضوع بازنشستگی و همسانسازی از امور استخدامی طرح سوال نمیکنه و آنها را مجبور به اجرای قانون نمیکنه
م ف
21 شهریور 1403
سلام این جدول چه غولی شده برای همسان سازی والا بخدا دیگه مردیم از بس چشم انتظار کشیدیم.
احمد
22 شهریور 1403
مسئله اصلی اختلاف حقوق کارمندان همتراز بیمه تامین اجتماعی و بیمه سلامت کارکنان است. مثلا مقایسه برای دو نفر کارشناس همتراز، هم رسته شغلی و بعضا هم محل خدمت: علیرغم اینکه کسورات بیمه و مالیات کارمند با بیمه تامین اجتماعی بسیار کمتر از کسورات بیمه، مالیات و حق بازنشستگی کارمندهمتراز با بیمه سلامت کارکنان است، اما حقوق و مزایای کارمند با بیمه تامین اجتماعی بسیار بیشتر است. متاسفانه بدتر اینکه حقوق بازنستگی همان کارمند همتراز با بیمه تامین اجتماعی حدودا دو برابر آن کارمند همتراز با بیمه سلامت است. لذا این اشکال قانونی بین دو صندوق کاملا مخالف با اصول مربوط به عدالت قانون اساسی اساسی است. نکته دیگر اینکه این موضوع پرداخت حقوق و مزایای و رفاهیات بالا و خیلی زیاد به کارمندان صندوق تامین اجتماعی و بازنشستگان بخش کارمندی تامین اجتماعی، موجب کسر بودجه برای سایر بیمه شدگان تامین احتماعی میگردد.و مقدار بسیار زیادی ار سرمایه صندوق تامین اجتماعی برای بخش کارمندی تامین اجتماعی مصرف میشود. لذا بایستی همسان سازی برای حقوق و مزایای صندوق تامین اجتماعی با صندوق بیمه سلامت انجام شود. لطفا منتشر
حسن استیری
22 شهریور 1403
پس با این اوضاع و احوال فعلا باید گفت بزک نمیر بهار میاد.....
شهین
24 شهریور 1403
جداول مربوطه چه مشکلی داره که انقدرلفتش میدن بابا اینا دنبال کار خودشونن همش مرخصی و تفریح و گردشن یا میگن پول نداریم ما سرکاربم