• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 26 November - 2022

جام جهانی 2022

کاپیتان تیم ملی: ماجرایی که برای پرچم ایران ساختند نامردی بود/ ملی پوشان فقط به یک دلیل سرود ملی را نخواندند! واکنش کارلوس کی‌روش به بازداشت وریا غفوری توافق قربان بردیف با باشگاه روسی/ سرمربی تراکتور به لیگ کشورش برگشت عقاب‌ها شاهین را شکار کردند؛ خبری از هلهله دوباره سعودی‌ها نبود/ لواندوفسکی به آرزویش رسید شاگردان مجیدی در جام حذفی تحقیر شدند/ گلباران کلبا در شب اخراج فرهاد پس از ۹۰ دقیقه درخشش؛ اشک ضارب بیرانوند هم درآمد! خبر بد برای هواداران پرسپولیس/ بیرانوند دربی را از دست داد؟ تمجید بی‌سابقه کی‌روش از بازیکنان تیم ملی رامین رضاییان دل مردم ایران را برد ساعت بازی تیم ملی ایران با آمریکا در جام جهانی 2022 قطر فغانی گل کاشت اونم چه گلی! استارت ایران برای بازی با آمریکا+ فیلم واکنش رهبر انقلاب به پیروزی تیم ملی در جام‌جهانی+ فیلم آخرین تغییرات از رنکینگ آنلاین فیفا جام جهانی قطر| تساوی آمریکا و انگلیس به‌نفع ایران + جدول گروه B واکنش سرمربی پورتو به دزدیدن مهدی طارمی توسط باشگاه ایتالیایی اعتراف تلخ گرت بیل ستاره تیم ملی ولز: له شدیم ! پیش بینی طارمی از بازی تیم ملی با آمریکا / وعده دیدار مسی به هوادار جوان یا حضور در تمرین تیم ملی واکنش رسانه کرواتی به حضور روزبه چشمی در جام جهانی / کیروش گُل کاشت غلط بزرگ تیم انگلیس به ایران / شکایت ایران به فیفا از تیم ملی انگلیس

آب‌لیمو را در این نوع ظرف نگهداری کنید

  • کد خبر : 1355009
  • 13 مهر 1401 - 10:00
آب‌لیمو را در این نوع ظرف نگهداری کنید
کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ظرف‌های شیشه‌ای بهترین ظروف برای نگهداری آب‌لیمو هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،آب‌لیمو را در این نوع ظرف نگهداری کنید. نوشین حسن‌زاده ظهر روز سه‌شنبه ۱۵ شهریور افزود: بسیاری از ما در فصل لیمو، آب‌لیموی طبیعی تهیه می‌کنیم تا بتوانیم به مدت طولانی از آن استفاده نماییم، اما اگر آب‌لیمو به‌درستی نگهداری نشود، تغییر رنگ و مزه می‌دهد و کپک می‌زند.

آب‌لیمو را در این نوع ظرف نگهداری کنید

وی بیان کرد: انتخاب نوع مـاده بسته‌بندی یکـی از شاخص‌های مهـم در ماندگاری آبمیوه‌ها نظیـر آب‌لیمو اسـت و به دلیل اسیدی بودن آب‌لیمو باید از نگهداری آن‌ها در ظرف‌های پلاستیکی و فلزی خودداری کرد تا ترکیب‌های فلز و پلاستیک وارد آب‌لیمو نشوند.

کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان تصریح کرد: مناسب‌ترین ظروف برای نگهداری آب‌لیمو، ظروف شیشه‌ای هستند زیرا آب‌لیمو با این ظروف، واکنشی نشان نمی‌دهد، پس بهتر است پس از خرید لیموهای درشت و سالم و آبگیری آن‌ها، آب‌لیموی تازه را درون ظروف شیشه‌ای درب دار حتی‌الامکان تیره بریزید.

حسن‌زاده تأکید کرد: قبل از ریختن آب‌لیمو در این ظروف ابتدا شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری‌های موجود در آن، از بین برود، زیرا با انجام این کار، قارچ‌ها امکان رشد را از دست می‌دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم‌گیری می‌یابد.

وی گفت: برای اینکه آب‌لیموی شما کپک نزند حتماً باید درب ظرف را بگذارید تا هوا به داخل آن راه پیدا نکند و همچنین آب‌لیمو را باید تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید و مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلأ، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک‌ها وجود نداشته باشد.

کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان توصیه کرد: برای نگهداری آب‌لیمو از ظروف پلاستیکی یا بطری‌های آب‌معدنی استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آب‌لیمو می‌تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل‌وانفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان‌زا شود.

حسن‌زاده همچنین بیان کرد: بهترین دما برای نگهداری آب‌لیمو، دمای یخچال است و آب‌لیموهای اکسیده شده هیچ‌گونه ارزش غذایی ندارند و از نظر ظاهری نیز رنگ این آب‌لیموها تغییر می‌کند و تغییر شکل در پی خواهد داشت.

وی از خانواده‌ها خواست در هنگام خرید آب‌لیموهای صنعتی به پروانه ساخت توجه کنند و از مصرف آب‌لیموهای با مارک‌های غیر معتبر اجتناب کنند.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

لینک کوتاه : https://andishemoaser.ir/?p=1355009
  • منبع : بهداشت نیوز

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.

ساماندهی

logo-samandehi

اندیشه معاصر در سامانه رسانه جامع